Ik help uw zorgorganisatie graag met tijdelijke ondersteuning op locatie bij een capaciteitsprobleem bijvoorbeeld door ziekte of afwezigheid van uw vaste juridisch adviseur.

Ook ben ik beschikbaar voor het ondersteunen bij specifieke projecten of commissies.

Door mijn kennis en kunde ben ik relatief snel inzetbaar.

Vooraf maak ik heldere afspraken over de duur van de opdracht, de uren per week en het tarief, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Reacties van opdrachtgevers op ad interim opdrachten:

“Petra heeft ons erg uit de brand geholpen toen wij gedurende een klein jaar een personeelstekort hadden op onze juridische afdeling. Zij heeft de dossiers die er lagen vlot en adequaat opgepakt vol optimisme en energie. Haar vrolijke humeur en inzet heeft er voor een groot deel aan bijgedragen dat we een periode vol drukte en hectiek op een heel prettige manier zijn doorgekomen. Daarnaast ben ik haar dankbaar voor haar spontane “kijk maar wat je ermee doet, misschien heb je er wat aan”-adviezen en tips, waarbij zij regelmatig nieuwe ontwikkelingen in rechtspraak of wetgeving signaleerde. Ook de wijze waarop zij lopende dossiers geordend en waar nodig voorzien van een helder inhoudelijk overzicht heeft overgedragen is erg prettig. De taal van “het interimmen” spreekt Petra wat mij betreft vloeiend.”

mr. J.M.E. Langen-de Heus, Hoofd Juridische zaken, Canisius Wilhemina Ziekenhuis, een ziekenhuis voor regio Nijmegen

“Ik zou Petra Janssen als interim jurist en functionaris gegevensbescherming van harte aanbevelen. Zij is met kort inwerken snel inzetbaar en heeft voldoende expertise; dat maakt haar geschikt voor korte opdrachten zoals de zwangerschapsvervanging die zij bij ons op de afdeling BPK (Bureau Patiëntveiligheid en Kwaliteit) heeft gedaan.”

Mw. drs. G. Hoogmoed-Compagnie, MA, leidinggevende a.i. BPK, Manager Diakademie & Programmamanager Integraal Capaciteitsmanagement Diakonessenhuis Utrecht