Doordat mijn ouders een huisartsenpraktijk aan huis hadden, heb ik al van jongs af aan een affiniteit met de zorg, en een drive om mensen in de zorg verder te willen helpen.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met wet- en regelgeving in de gezondheidszorg opgedaan als bedrijfsjurist in een schadeverzekeringsbedrijf en in een grote zorginstelling, als advocaat en de laatste jaren als zelfstandig juridisch adviseur in de zorg.

Door uiteenlopende opdrachten en dienstverbanden heb ik een zeer brede kennis en expertise opgedaan bij veel verschillende organisaties (zowel in cure als care). Daardoor kan ik mij goed verplaatsen in de bedrijfsmatige belangen van een organisatie en gerichter adviseren over compliance in de zorg.

Met mijn persoonlijke dienstverlening en creativiteit ga ik voor de meest werkbare en praktische oplossing. Het is mijn ervaring dat met professionals in de zorg een goede verbinding tussen de juridische theorie en de zorgpraktijk is te maken.

Ik heb continue aandacht voor alle ontwikkelingen in de zorg (en het recht), volg na/bijscholingscursussen en ben al jarenlang lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Omdat het recht op vele momenten en plekken in een zorgorganisatie terugkomt, geloof ik als ondernemer in een partnerschap tussen juridisch adviseur en zorgorganisatie. Together everyone achieves more.”


Meer achtergrondinformatie staat op mijn LinkedIn pagina. Wilt u meer weten (bijvoorbeeld over mijn aanpak)? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.